دکتر مریم قرائی

تفاوت جرمگیری و بلیچینگ دندان

تفاوت جرمگیری و بلیچینگ دندان در چیست؟ آیا می دانید کدام روش برای سفید کردن دندان بهتر است؟ جرمیگیری و بلیچینگ دندان آیا هر دو در راستای سفید کردن دندان ها به کار گرفته می شود؟ با آنکه این دو روش درمانی کاربرد های متفاوتی دارد، در مراکز دندانپزشکی در تهران به منظور های مختلفی استفاده می شود. اما به دلیل مزیت مشترکی که دارد یعنی سفید کردن دندان، مورد استقبال بسیاری قرار گرفته است. در این مقاله از وبسایت دکتر مریم قرائی به شما می گوییم دندان خود را با بلیچینگ یا بروساژ سفید کنید.

جرمگیری بهتر است یا بلیچینگ دندان؟

برای پاسخ به این سوال که کدام روش برای سفید کردن دندان ها موثرتر است، ابتدا باید به این نکته اشاره کنیم که بهتر است مزایا و معایب هر کدام از روش ها را بررسی کنید و بعد در ارتباط با آن تصمیم گیری کنید. بنابراین در ادامه به روش های هر کدام از این اقدام و مزیت های آن اشاره خواهیم کرد:

تفاوت بروساژ و بلیچینگ

بلیچینگ دندان در مقایسه با جرمگیری چگونه عمل می کند؟

بلیچینگ دندان تنها برای تغییر رنگ دانه های دندان که بر اثر افزایش سن و یا عواملی که بالا به آن اشاره شد مورد استفاده قرار می گیرد. برای بلیچینگ دندان، فرد به مطب مراجعه می کند. دندانپزشک ژل مخصوص بلیچینگ را بر روی سطح دندان های او قرار می دهد. در اینجا دانستن این نکته ضروری است که این ژل به دلیل موادی که از آن ساخته شده است می تواند باعث ایجاد حساسیت و مشکلات لثه ای برای مراجعه شود، بنابراین مراجع به بهترین دندانپزشک برای بلیچینگ دندان ضروری خواهد بود. پس از قرار گرفتن ژل بر روی دندان ها دندانپزشک جهت محکم کردن آن از اشعه استفاده خواهد کرد .

نکاتی درباره بلیچینگ دندان افراد باید با تصورات واقع بینانه برای انجام این روش اقدام کنند. چراکه بنا به نوع و جنس دندان نتیجه دهی بلیچینگ از فردی به فرد دیگر متفاوت خواهد بود. بنابراین این روش نیازمند انجام به دفعات است. میزان ماندگاری سفیدی دندان ها در گروه مراقبت های بعد از انجام این روش است. مضاف بر اینکه مراجعه به دندانپزشکان بی تجربه می تواند شما را در معرض عوارض احتمالی قرار دهد.

جرمگیری دندان در مقایسه با بلیچینگ چگونه عمل می کند؟

جرمگیری دندان به گونه ای متفاوت عمل می کند. دراین روش دندانپزشک دندان ها را عمیقا از جرم های تشکیل شده بر روی دندان ها که باعث تشکیل پلاک می شود، پاک می کند. بنابراین لازم است جرم های دندانی از سطح دندان تراشیده شود.

در این روش سطوح زیر لثه و همچنین سایر نواحی مورد هدف قرار می گیرد. بر خلاف بلیچینگ دندان، در این روش روی دندان ماده ای قرار داده نمی شود. بلکه جرم های سطوح دندان تراشیده می شود. بنابراین این امر به سفید تر شدن دندان ها نیز کمک می کند. با اینکه باورهای غلطی در ارتباط با معایب این روش وجود دارد، زمانی که دندان پزشک آن را تجویز کند، لازم است برای سلامت دهان و دندان خود از این روش بهره بگیرید. همچنین در صورتی که نیاز نباشد، اصرار بر انجام این روش ممکن است موجب ایجاد آسیب به صدف دندان شما شود.

تفاوت جرمگیری و بلیچینگ

تفاوت جرمگیری دندان و بلیچینگ دندان در چیست؟

هر کدام از  این روش های زیبایی به منظور های مختلفی انجام می پذیرد. جرمگیری کاربرد های درمانی نیز دارد. در صورت توصیه انجام آن برای حفظ سلامت دهان و دندان اجباری است. اما بلیچینگ دندان یک اقدام است که تنها به منظور سفید کرن دندان ها از آن استفاده می شود. با آنکه ظاهرا این دو روش یک کاربرد داردند، اما نمی توان از هر کدام از آن ها را به جای یکدیگر استفاده کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص بهتر است از دندانپزشک خود در این زمینه کمک بگیرید.

کلام آخر

در پاسخ به این سوال اصلی که بلیچینگ بهتر است یا جرمگیری دندان باید گفت هر کدام از این دو روش کاربرد های خاص خود را دارد و لازم است هر کدام از این روش ها را در راستای کاربرد آن ها به کار بگیرید. تفاوت جرمگیری و بلیچینگ دندان نیز بسیار زیاد است. در استفاده کلام آخر با توجه به موارد گفته شده برای دست یابی به نتیجه دلخواه در انجام هر عمل ظاهری و درمانی باید اطلاعات لازم در آن زمینه را داشته باشید چرا گاهی با انتخاب یک دندانپزشک زیبایی نامناسب هزینه ای چند برابر را متحمل خواهید شد . درنتیجه در ابتدا از مراحل درمان و هزینه ای که پزشک برای شما در نظر گرفته است مطلع شوید و با بهره گیری روش های اطلاع رسانی روز از انتخاب یک متخصص با دانش مطمئن شوید.

سوالات متداول

دکتر مریم قرائی

دکتر مریم قرائی

دکتر مریم قرائی در سال ۱۳۶۰ از دبیرستان روشنگر دیپلم تجربی خود را دریافت نموده اند و در کنکور سال ۱۳۶۱ که دانشگاه ها پس از مدت ۳ سال تعطیلی بازگشایی شدند در رشته دندانپزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شدند و در سال ۱۳۶۷ از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شدند. پس از گذراندن ۵ سال طرح خارج از مرکز در بیمارستان شهید لواسانی تهران ، به استخدام وزارت نفت درآمدند و در بیمارستان وزارت نفت واحد دندانپزشکی فعالیت نمودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا